top of page

Kjøpsvilkår

Varer som selges i vår butikk er brukte og har ofte små skader, mangler og generelle bruksmerker. Enkelte varer er defekte og/eller mangelfulle og selges som pyntegjenstander og ikke som det opprinnelige produkt det var tiltenkt å være når det var nytt. Når du handler hos oss aksepterer du disse vilkårene og er inneforstått med at du kjøper brukte gjenstander som ikke kan sammenlignes med ny vare.

Vintage Music Store
Kjøpsvilkår: Store Policies

Generelle kjøpsvilkår

PRISER
Alle våre priser er inkluidert mva og er ekskludert fraktkostnader. Eventuelle prisendringer vil ikke ha tilbakevirkende kraft.

REKLAMASJON

I mange tilfeller vil det ikke være reklamasjonsrett på varer solgt i vår butikk, da disse allerede på kjøpstidspunktet er defekt. Skulle varen ha mangel og/eller defekt som ikke er forenelig med prisen varen er omsatt for vil Remiks ta varen i retur og refundere kjøpesummen. Kunden må innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget eller burde ha oppdaget feilen, gi oss melding om at han eller hun vil påberope seg reklamasjon jf forbrukerkjøpsloven §27.

ANGRERETT

Angrerettloven gir deg som kunde rett til å gå fra avtalen om kjøp ved å melde fra til oss innen 14 dager etter at varen er mottatt. Varen skal være ubrukt og i den tilstand den var ved kjøpstidspunktet. Fristen regnes som avholdt hvis vi har mottatt angreskjema innen fristens utløp. Skjema for angrerett kan lastes ned på denne siden. Returkostnader i forbindelse med angreretten betales av kunden, jf angrerettloven § 15 første ledd. Når varen er blitt mottatt av oss vil kjøpesummen bli tilbakebetalt. Angreretten gjelder ikke hvis totalbeløpet er under 300 kroner.

GARANTI

Det gis ingen garanti på brukte varer solgt i vår butikk.

TRANSPORT

Skulle varen bli skadet eller forsvinne under transport ut til kunde er Remiks ansvarlig. Om varen blir skadet under returtransport i forbindelse med reklamasjon er kunden ansvarlig. Varer som bestilles levert hjem blir forsøkt utlevert en gang. Hvis ingen er hjemme ved utlevering vil vi forsøke å ringe for å avtale plassering av varen. Om vi ikke får tak i kunden og det ikke er et egnet sted å levere varen vil varen fraktes tilbake til butikk og kunde kan selv hente den hos oss. Fraktgebyr vil ikke refunderes.

UAVHENTEDE BESTILLINGER

Om en vare ikke hentes innen 14 dager etter kjøp vil Remiks forbeholde seg retten til å heve kjøpet. I forbindelse med dette vil Remiks ta en avgift på 350.- for medgått tid i forbindelse med det opprinnelige kjøpet. Resterende beløp vil refunderes til kunden.

PERSONVERN
I forbindelse med bestillingen, godtar du at Remiks kan lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Remiks vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev.

ØVRIGE VILKÅR

Remiks reserverer seg mot eventuelle skrivefeil på våre nettsider og forbeholder oss retten til å endre vilkår som følge av lovendringer. Priser og varevareopplysninger kan endres fritt av Remiks uten at dette meddeles våre kunder.

Kjøpsvilkår: Return Policy

Personvernerklæring

Driftsleder bruktbutikk, Knut Evanger, er på vegne av Remiks Bruktbutikk behandlingsansvarlig for personopplysninger samlet inn i forbindelse med bruk av vår nettbutikk.

Vi lagrer alle opplysninger som oppgis ved kjøpstidspunktet, med unntak av betalingsopplysninger som håndteres via vår partner stripe.com

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg som kunde samt å kunne gi deg den service og opplysning vi finner nødvendig å gi.

Grunnlaget for innhenting av personopplysninger er personvernforordningens artikkel 6.

Vi utleverer ikke personopplysninger til tredjepart med unntak av vår betalingspartner stripe.com, vår regnskapsavdeling i Remiks Miljøpark AS og vår revisor PWC ved behov.

Vi lagrer dine personopplysninger inntil 5år. Det gjøres oppmerksom på at kunder kan kreve innsyn i egne personopplysninger samt kreve sletting/retting av disse. Behandling i strid med reglene kan klages til Datatilsynet.

Henvendelser angående personopplysninger fås hos Remiks Husholdning AS v/Knut Evanger.

knut.evanger@remiks.no

Remiks Husholdning AS 994 900 579

Ringvegen 180, 9018 Tromsø

Kjøpsvilkår: Return Policy
bottom of page